Een nieuwe mogelijkheid tijdens uw verblijf in B&B Veluwezoom Bosranda! Een fotosessie van 30 minuten in het bos in de omgeving van de B&B.  U krijgt twee mooie digitale bestanden in hoge resolutie (JPEG en of TIFF) die u zelf kunt laten afdrukken op het gewenste formaat. Ik maak gebruik van een professionele apparatuur. De kosten hiervoor zijn  € 45,- 

 

Sran Vld Fotografie 

 
 
 

 

 Voorwaarden
-Je gaat akkoord met het eventuele gebruik van foto’s door Sran Vld Fotografie voor eigen commerciële en of promotionele promotie doeleinden zoals website, social media of fotowedstrijden, tenzij vooraf anders is afgesproken.
 
-De fotograaf bepaalt wanneer het te slecht weer is om het gewenste resultaat te behalen voor een goede fotoshoot. Voor de gasten van B&B Veluwezoom Bosranda wordt er kosteloos geannuleerd. Bij niet komen opdagen dient u de volledige factuur te voldoen. 
 
-Je krijgt gebruiksrecht over de aangeschafte beelden. Dit recht is alleen van toepassing op privé gebruik van de beelden. De beelden mogen niet zonder mijn toestemming voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 
 
-Sran Vld Fotografie is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van fotoafdrukken bij goedkope aanbieders. 
 
Bijgewerkt Januari 2021