B&B Veluwezoom Bosranda, Uw overnachting in Eerbeek.  Vrijstaand vakantiehuisje in de Veluwe

Arrangement Romantiek

b en b eerbeek zwanenliefde

Verliefd, verloofd, getrouwd  kort samen, al (heel) lang samen of gewoon omdat het zo leuk is een beetje verwend te worden.

  • Alleen te boeken vanaf twee overnachtingen. 
b en b eerbeek rozen blaadjes op bed
  • Geurkaarsjes in een hart.
  • Rozenblaadjes op bed.
  • Borrelplank & stokbrood.
  • De badlakens als twee verliefde zwanen.
  • Een kakelvers ontbijt gebracht de volgende ochtend.
  • Voor twee personen naast het normale tariefzijn zijn hiervan de bijkomende kosten €59,00.
  • U kunt een fles bubbels, rode of witte wijn apart bijbestellen € 9,50. 
 
b en b eerbeek
b en b eerbeek romantisch arrangement

Wilt u deze liefdesingrediënten bijboeken, geef dit dan door bij de reservering. Verdere afstemming van uw wensen kan daarna telefonisch of via email.

Heeft u andere wensen inplaats van het voorgestelde. Bijvoorbeeld liever gebak, chocolade en fruit i.p.v. de borrel/kaas plank.

B&B Veluwezoom bosranda borrelplank

Arrangement verwenontbijt: Op het afgesproken tijdstip breng ik u een heerlijk vers verwenontbijt in de B&B. De kosten hier voor zijn € 20,00 per persoon per keer.

Wenst u dit kakelverse ontbijt dan kunt u dat doorgeven twee dagen voor aankomst of tijdens uw reservering. 

Nog even in hogere sferen blijven

Huwelijks Arrangement

B&B Veluwezoom Bosranda

De B&B kan worden gereseveerd vanaf twee overnachtingen. De ontvangst is in de sfeer die past bij een huwelijk met onder anderen versiering (zie foto) een fles bubbels. Daarnaast de eerst volgende ochtend het verwenontbijt. De bijkomende kosten voor dit alles bij elkaar €55,00.

getrouwd

Huwelijks arrangement

Nog even nagenieten van jullie mooiste dag. Dat kan in B&B Veluwezoom Bosranda.

Verwen ontbijt

De eerste ochtend wordt u wakker met een heerlijk verwenontbijt. De tweede ochtend krijgt u een heerlijk ontbijtpakket.

Arrangement Kerst, Oud&Nieuw

De B&B in kerstsfeer, tuinlichtje binnen en buiten een kerstboom. Inclusief oliebollen & 1 x feestelijk kerstontbijt (vergelijkbaar met het verwenontbijt). Dit is van toepassing tussen 23 december en 1 januari. Per overnachting €139,00 voor twee personen te reserveren vanaf twee overnachtingen.  

COBB barbecue

BQQ B&B Veluwezoom Bosranda in Eerbeek

Wilt u de Cobb huren geef dit 1 dag van te voren aan. Het schoonmaken van de BQQ Cobb doet uw gastvrouw. De Cobb wordt gebracht op het afgesproken tijdstip en gelijk klaar voor gebruik. U hoeft geen kolen/Cobble Stone te kopen, u koop zelf uw eten voor op de BBQ.  

Heeft u geen Cobb ervaring dan wordt dit in een paar minuten uitgelegd.

Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam. Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbaarkooktoestel waarmee je overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

De bodem wordt niet heet.
Bijzonder aan de Cobb is dat hij aan de onderkant niet heet wordt. Dat maakt koken met de Cobb veilig. In combinatie met het compacte design zorgt dat ervoor dat je op allerlei plekken plezier kunt hebben van je Cobb. Zet ‘m gerust op het een picknickkleed of gewoon lekker op tafel in je eigen tuin.

Kosten voor de BBQ met  Cobble Stone, aluminium bescherm mantel, schoonmaken, brengen en halen daar vraag ik €19,00 voor.

Een CobbleStone geeft ongeveer 2 uur lang een constante warmte af. Daarna daalt de temperatuur. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de CobbleStone na 3-4u helemaal uitgebrand.

Een tweede Cobble Stone zal niet nodig zijn, mocht dit wel zo zijn voor de lange genieters vervang ik de Cobble Stone voor €6,00.

BBQ B&B Veluwezoom Bosranda Eerbeek BBQ Cobb B&B Veluwezoom Bosranda

BBQ bij B&B Veluwezoom Bosranda